Creative stainless steel zipper style jewelry design

The seleting ieu loba dipaké dina kahirupan sapopoé di kantong pakean, desainer bakal make seleting sakumaha téma nyieun perhiasan Palasik style.now forcehold parusahaan urang baris ngawanohkeun desain ieu di handap.

 023232

Runtuyan seleting of asesoris nu duanana mékanis jeung steampunk. Éta bisa dipaké dina leungeun. Éta pisan kreatif, exquisite sarta éndah. seleting geus pinuh punk dental. Eta dijieunna tina kualitas luhur matte stainless steel sarta dua huntu waja seleting. Samentara éta, éta téh sirah seleting anu ditunda di hiji jarak sarua. Kumaha urang fascinated aya dina umur mesin, sabab pamadegan gears anu bitten babarengan pikeun masihan urang jeung énergi jeung dinamika sajajalan, sarta aya loba cara pikeun maénkeun éta. Bisa maké éta dina leungeun urang. Narik sirah seleting mawa huntu dina dua sisi babarengan;

 11766838


Post time: Jan-18-2019