Interesting metal product design

Stainless steel është një lloj i materialeve metalike përdorur gjerësisht në prodhimin dhe jetën. Ajo është gjithashtu një material popullor në dizajnin industrial. Në industrinë, çelik inox është përdorur gjerësisht. Sot ka më shumë se njëqind lloje të çelik inox industriale. Dhe e di se sa i pasur dizajni çelik inox është. Këtu janë disa inox dizajne interesante produkt çeliku që ndajnë nga forcehold kompanise tone.

Interesting çelik dizajn kubike akull

Nëse kjo është kafe apo cola, ju mund të zvogëlojë temperaturën për ta mbajtur atë të freskët duke shtuar kube akulli, por ajo do të sakrifikojë shije të shijshme. Kjo ice cube çelik përdor përçueshmëri lehtë termike e materialeve të hekurit, të cilat nuk ndikojnë në shijen e pije. Në të njëjtën kohë të sigurojë njerëzit me akull ose izolimin efekt

 23232

 

Atmosfera Fun prej çeliku inox dizajn kartë playing

Kjo bukur hartuar poker me cilësi të lartë është bërë prej çeliku inox, dhe modeli është bërë nga gravurë acid. Dora e rëndë dhe famë metalike bërë ato të duken veçanërisht të verbuar në tryezë.

 12121

 

Unique inox dizajn krehër çeliku

Ky krehër është i fortë dhe kombinon teknologjinë moderne prerjes lazer me teknikat tradicionale manual. Ish garanton saktësinë e krehër, ndërsa kjo e fundit bën krehër të veçantë;

 21311

 

Kartë krediti çelik sized mjet të projektimit

TULS është vetëm aq i madh sa një kartë krediti, trashësia është ekuivalente me një monedhë, e bërë nga 304 çelik ose titan çeliku inox. Ky grup i mjeteve përfshin STAN kombinon funksionet e një mbajtës telefon celular, një hapës shishe, dhe një bobinë kufjeve. LUCY integron një hapës shishe dhe të ndryshme funksionin Pikëllim i modelit mund të përdoret për të shtrënguar vida të madhësive të ndryshme;

3232

 


Post time: Jan-18-2019