Creative stainless steel zipper style jewelry design

TheZinxhir është përdorur gjerësisht në jetën e përditshme të qese veshje, projektuesi do të përdorë zinxhir si temë për të krijuar një bizhuteri klasik style.now forcehold kompania jonë do të prezantoj këtë dizajn më poshtë.

 023232

Seri zinxhir i aksesorëve janë të dy mekanike dhe Steampunk. Ata mund të jetë i veshur në duar. Ata janë shumë krijues, të hollë dhe të bukur. Zinxhir është e plotë të punk dhëmbëve. Kjo është bërë e cilësisë së lartë matte çelik inox dhe dy dhëmbë çeliku zinxhir. Në ndërkohë, ajo është një kokë zinxhir që është pezulluar në një distancë të barabartë. Se si njerëzit shtangur janë në moshën e makinës, sepse ato ingranazhet janë kafshuar së bashku për t'i dhënë njerëzve dhe energji pafund dhe dinamikën, dhe ka shumë mënyra të luajnë ata. Ne mund të veshin ato në duart tona. Tërhequr kokën zinxhir të sjellë dhëmbët në të dyja anët së bashku;

 11766838


Post time: Jan-18-2019