Creative stainless steel zipper style jewelry design

На патент е широко се користат во секојдневниот живот на кеса за облека, дизајнерот ќе ги користи патент како тема за да создаде класична накит style.now нашата компанија forcehold ќе се воведе овој дизајн подолу.

 023232

Серијата патент на додатоци се механичко и steampunk. Тие може да се носи на раце. Тие се многу креативни, таписерии и убави. На патент е полн со стоматолошки панк. Таа е направена од високо квалитетни нерѓосувачки челик мат и две патент челик заби. Во меѓувреме, тоа е ципа глава дека е суспендиран на еднаква оддалеченост. Како фасциниран луѓе се во ерата на машина, бидејќи тие се каснати брзини заедно за да им даде на луѓето и бескрајна енергија и динамика, и постојат многу начини за да ги игра. Ние можеме да ги носат во наши раце. Повлекувањето на главата патент да се донесе на забите и на двете страни заедно;

 11766838


Post time: Jan-18-2019