Creative stainless steel zipper style jewelry design

The zipper iki digunakake digunakake ing urip saben dina saka tas sandhangan, Desainer bakal nggunakake zipper minangka tema kanggo nggawe perhiasan klasik style.now forcehold perusahaan kita bakal introduce desain iki minangka ngisor.

 023232

Seri zipper aksesoris sing loro mechanical lan steampunk. Padha bisa rusak ing tangan. Padha banget kreatif, kepileh lan ayu. zipper kebak punk dental. Kang digawe saka kualitas matte stainless steel lan loro untu baja zipper. Ing sawetoro wektu, iku kepala zipper sing wis dilereni soko tugas ing kadohan witjaksono. Carane wong fascinated ana ing umur mesin, amarga sing Gir sing diilhami bebarengan kanggo menehi wong lan energi lan dinamika telas, lan ana akeh cara kanggo diputer. Kita bisa nyandhang ing tangan kita. Narik ing sirah zipper kanggo nggawa untu loro-lorone bebarengan;

 11766838


Post time: Jan-18-2019